Cité d'Elle





Fotos Alba Danés

Per fi la tenim inaugurada! Des de finals d'abril estic treballant en l'exposició "Cité d'Elle" de Patrice Ferrasse al Centre d'Art Contemporani Le Pavé Dans la Mare (Besançon / Franche Comté / France).
Una molt bona experiència realitzar la construcció de patates i palets a la meva inventiva, l'artista que gaudia d'una residència al Pavé, no va poder ser-hi present durant el muntatge i em va donar total llibertat de treball partint d'una base molt concreta. Els últims dies vam treballar junts per tal d'acabar la instal·lació i aquesta és la imatge que podeu veure al diari de la regió. Les fotografies per la comunicació i el catàleg final són meves, tot un orgull!


Durant la construcció

16 MAI AU 13 JUILLET 2012 - CITÉ D'ELLE, PARTIE 1
PATRICE FERRASSE 
La Citadelle de Besançon accueille en résidence l’artiste Patrice Ferrasse et ce pour un an. "Cité d’elle, partie 1" est la première étape d’un processus de création engagé par le plasticien dans le cadre de sa résidence, véritable atelier de recherche et d’expérimentation. L’exposition au Pavé Dans La Mare donne à voir une œuvre née de ce « work in progress » ainsi qu’une série de "Dessingeries". Cette résidence est une initiative de l’établissement public Citadelle-Patrimoine mondial, sur une proposition du Pavé Dans La Mare. 





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

+